Nieuws

24 November 2021EEN NIEUW TIJDPERK - DE RE-BRANDING VAN ONS BEDRIJF IS COMPLEET

Naarmate we blijven groeien, wordt het ook steeds belangrijker om bij de tijd te blijven met nieuwe technologieën. Het is daarom tijd voor een nieuw begin; een “new look” ter bevestiging van onze groei en ontwikkeling als afspiegeling van onze identiteit.

Na zorgvuldige overweging hebben we een nieuw logo gekozen dat er moderner uitziet en een afspiegeling vormt van onze missie om een breder pakket van diensten aan te bieden. Ons programma ExTrace voor assetmanagement heeft aanzienlijke wijzigingen ondergaan en met de voortschrijdende technologie heeft ons team een nieuwe versie ontwikkeld met een nieuwe “look”. We hebben onze waarden als organisatie geanalyseerd en een nieuwe merkidentiteit gecreëerd, waarin onze waarden tot uitdrukking komen en die een afspiegeling vormen van onze marktleidende visie. Daarmee demonstreren wij duidelijk de veelzijdigheid van wat wij de industrie te bieden hebben.


Top